Det italienska köket från Piemonte till Sicilien

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Kokbok med recept från hela Italien. Varje region presenteras med sina kulinariska traditioner och sina viner. Därefter traktens recept och lokala specialiteter, förrätter, varmrätter, både lätt och tung mat, soppor och desserter

Inläsare: Tuthsie, HenningTuthsie Henning

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 18 tim., 58 min.

Utförlig titel: Det italienska köket från Piemonte till Sicilien

Orginaltitel: The food of Italy

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Forum, 1991

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcabd-i

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1992" "Inläst ur: Stockholm : Forum, 1991"

Medienummer: C61547

Översättare: Asra Lindberg

Kontaktar servern... Ladda om sidan