Det italienska köket från Piemonte till Sicilien
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Kokbok med recept från hela Italien. Varje region presenteras med sina kulinariska traditioner och sina viner. Därefter traktens recept och lokala specialiteter, förrätter, varmrätter, både lätt och tung mat, soppor och desserter
Inläsare: Tuthsie, HenningTuthsie Henning
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 18 tim., 58 min.
Utförlig titel: Det italienska köket från Piemonte till Sicilien
Orginaltitel: The food of Italy
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Forum, 1991
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcabd-i
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1992" "Inläst ur: Stockholm : Forum, 1991"
Medienummer: C61547
Översättare: Asra Lindberg