Från Emmental till Stockholms slott
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
W.V., kock, hovtraktör, hedersdoktor är sedan 40 år ansvarig för Operakällarens kök och för Nobelmiddagarna. Han berättar livfullt, engagerat och personligt om sitt händelserika liv, om barndomen i Schweiz, utbildningsåren ute i Europa och karriären i Sverige. Ett stort antal recept och menyer från förf:s karriär ingår. Den tryckta boken är rikt illustrerad. Inläst ur Prisma, 2003.
Av: Werner Vögeli
Inläsare: Torbjörn, VrangTorbjörn Vrang
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 7 tim., 49 min.
Utförlig titel: Från Emmental till Stockholms slott
Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Prisma, 2003
Utgivare: Enskede: TPB, 2004
Klassifikation: Lz Vögeli, Werner, Qca
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Prisma, 2003"
Medienummer: C30680