Välj rätt vin till maten - och rätt mat till vinet : Le Cordon Bleus experter lär dig hur du ska tänka
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
En grundläggande guide till att välja lämpligt vin till mat - och att välja lämplig mat till ett bestämt vin. Här finns också en stor mängd recept och måltidsförslag. Boken är sammanställd av den franska kulinariska akademin Le Cordon Bleu. Den tryckta förlagan är rikt illustrerad
Inläsare: Jan, SetréusJan Setréus
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 11 tim., 41 min.
Utförlig titel: Välj rätt vin till maten - och rätt mat till vinet : Le Cordon Bleus experter lär dig hur du ska tänka
Orginaltitel: Välj rätt vin till maten - och rätt mat till vinet
Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Sundbyberg : Optimal, 2012. ISBN 978-91-7241-734-2, 91-7241-734-X
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2013
Förlagans ISBN: 9789172417342
Klassifikation: Qcaf
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: 1. uppl. Sundbyberg : Optimal, 2012. ISBN 978-91-7241-734-2, 91-7241-734-X"
Medienummer: CA10473