Välj rätt vin till maten - och rätt mat till vinet : Le Cordon Bleus experter lär dig hur du ska tänka

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

En grundläggande guide till att välja lämpligt vin till mat - och att välja lämplig mat till ett bestämt vin. Här finns också en stor mängd recept och måltidsförslag. Boken är sammanställd av den franska kulinariska akademin Le Cordon Bleu. Den tryckta förlagan är rikt illustrerad

Inläsare: Jan, SetréusJan Setréus

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 11 tim., 41 min.

Utförlig titel: Välj rätt vin till maten - och rätt mat till vinet : Le Cordon Bleus experter lär dig hur du ska tänka

Orginaltitel: Välj rätt vin till maten - och rätt mat till vinet

Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Sundbyberg : Optimal, 2012. ISBN 978-91-7241-734-2, 91-7241-734-X

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2013

Förlagans ISBN: 9789172417342

Klassifikation: Qcaf

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: 1. uppl. Sundbyberg : Optimal, 2012. ISBN 978-91-7241-734-2, 91-7241-734-X"

Medienummer: CA10473

Kontaktar servern... Ladda om sidan