Mat i Sverige

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Mat i Sverige är en kokboksserie som presenterar maträtter, typiska för olika delar av vårt land, och tar vara på gammal kokkonst och gamla recept. I del 1, Västkusten, finns fisk- och skaldjursrätter från Bohuslän, höns-, ägg-, rotfrukts- och grönsaksrätter från Halland samt bröd- och kakrecept. Alla recept är anpassade till moderna krav. Om sillfisket i Bohuslän fr o m 1700-talet kåserar E. Schön

Av: Gunnevi Bonekamp

Inläsare: Marianne, KempeMarianne Kempe

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 4 tim., 16 min.

Utförlig titel: Mat i Sverige : Västkusten

Förlaga: Inläst ur: Partille : Warna, 1988

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcabd-c

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Västkusten: 1 CD-R (4 tim., 16 min.) : mono" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1989" "Inläst ur: Partille : Warna, 1988-" "Inläst ur: Partille : Warna, 1988"

Medienummer: C63513

Kontaktar servern... Ladda om sidan