Mat i Sverige
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Mat i Sverige är en kokboksserie som presenterar maträtter, typiska för olika delar av vårt land, och tar vara på gammal kokkonst och gamla recept. I del 1, Västkusten, finns fisk- och skaldjursrätter från Bohuslän, höns-, ägg-, rotfrukts- och grönsaksrätter från Halland samt bröd- och kakrecept. Alla recept är anpassade till moderna krav. Om sillfisket i Bohuslän fr o m 1700-talet kåserar E. Schön
Av: Gunnevi Bonekamp
Inläsare: Marianne, KempeMarianne Kempe
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 4 tim., 16 min.
Utförlig titel: Mat i Sverige : Västkusten
Förlaga: Inläst ur: Partille : Warna, 1988
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcabd-c
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Västkusten: 1 CD-R (4 tim., 16 min.) : mono" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1989" "Inläst ur: Partille : Warna, 1988-" "Inläst ur: Partille : Warna, 1988"
Medienummer: C63513