Hett : en amatörs äventyr som köksslav, pastabagare och slaktarlärling

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

B.B., journalist på New Yorker, tar arbete som "köksslav" hos Mario Batali, kökschef på en av New Yorks finaste restauranger. Detaljerat beskriver han denna värld - de grandiosa mästerkockarna, den extrema arbetssituationen och den rigida hackordningen mellan olika yrkeskategorier som råder i denna subkultur. Bland många utvikningar berättar B. bl.a. också om hur han lär sig stycka kött av en slaktare i Toscana. Förlaga: Bonnier, 2007

Av: Bill Buford

Inläsare: Peter, MattssonPeter Mattsson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 14 tim., 48 min.

Utförlig titel: Hett : en amatörs äventyr som köksslav, pastabagare och slaktarlärling

Orginaltitel: Heat

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Bonnier fakta, 2007. ISBN 978-91-85555-04-8, 91-85555-04-5 (genererat)

Utgivare: Enskede: TPB, 2008

Förlagans ISBN: 9789185555048

Klassifikation: Lz Buford, Bill, Qmb-i, Qcabd-i

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Bonnier fakta, 2007. ISBN 978-91-85555-04-8, 91-85555-04-5 (genererat)"

Medienummer: C82664

Översättare: Mattias Göthe

Kontaktar servern... Ladda om sidan