Friendly bread : baka glutenfritt : från baguette till brownie
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
49 recept på goda bakverk utan gluten. Författarnas intentioner är att ingen ska behöva vara utan gott bröd - oavsett glutenintolerans (celiaki) eller ej. Att baka gott och saftigt glutenfritt bröd är inte svårt. Här samsas delikatessknäcke och tomatbröd med müslimuffins, semlor och kladdkaka. Karin Moberg är företagare som startat bageriet FriendsOfAdam, Oscar Målevik är bagare och Stefan Wettainen fotograf
Av: Karin Moberg, Oscar Målevik, Stefan Wettainen
Inläsare: Lena, ThybergLena Thyberg
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 2 tim., 49 min.; 143 sidor
Utförlig titel: Friendly bread : baka glutenfritt : från baguette till brownie
Orginaltitel: Friendly bread
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Ström, 2013. ISBN 978-91-7126-258-5, 91-7126-258-X (genererat)
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2014
Förlagans ISBN: 9789171262585
Klassifikation: Qcae, Qcabb
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 2 tim., 49 min.; 143 s. : ill." "Inläst ur: Stockholm : Ström, 2013. ISBN 978-91-7126-258-5, 91-7126-258-X (genererat)"
Filstorlek: 71 MB
Medienummer: CA13638