Friendly bread : baka glutenfritt : från baguette till brownie

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

49 recept på goda bakverk utan gluten. Författarnas intentioner är att ingen ska behöva vara utan gott bröd - oavsett glutenintolerans (celiaki) eller ej. Att baka gott och saftigt glutenfritt bröd är inte svårt. Här samsas delikatessknäcke och tomatbröd med müslimuffins, semlor och kladdkaka. Karin Moberg är företagare som startat bageriet FriendsOfAdam, Oscar Målevik är bagare och Stefan Wettainen fotograf

Av: Karin Moberg, Oscar Målevik, Stefan Wettainen

Inläsare: Lena, ThybergLena Thyberg

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 2 tim., 49 min.; 143 sidor

Utförlig titel: Friendly bread : baka glutenfritt : från baguette till brownie

Orginaltitel: Friendly bread

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Ström, 2013. ISBN 978-91-7126-258-5, 91-7126-258-X (genererat)

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2014

Förlagans ISBN: 9789171262585

Klassifikation: Qcae, Qcabb

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 2 tim., 49 min.; 143 s. : ill." "Inläst ur: Stockholm : Ström, 2013. ISBN 978-91-7126-258-5, 91-7126-258-X (genererat)"

Filstorlek: 71 MB

Medienummer: CA13638

Kontaktar servern... Ladda om sidan