Persiska bufféer

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Den viktigaste skillnaden mellan det persiska köket och andra kök i Mellanöstern, är harmonin mellan frukt och kött eller fisk, som finns i kontrasten mellan fruktigt, surt och sött. M.M., dietist och matkonsult, ger här en introduktion till det persiska köket med sju recept på smakrika, nyttiga och lättlagade bufféer med fest- och vardagsrätter. I några recept finns även inslag av det svenska köket med rödbetor och lingon. Förlaga: ICA, 2007

Av: Maria Masoomi

Inläsare: Marika, BergströmMarika Bergström

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 2 tim., 36 min.

Utförlig titel: Persiska bufféer

Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 2007. ISBN 978-91-534-2746-9, 91-534-2746-7 (genererat)

Utgivare: Enskede: TPB, 2008

Förlagans ISBN: 9789153427469

Klassifikation: Qcabd-oak

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Västerås : ICA, 2007. ISBN 978-91-534-2746-9, 91-534-2746-7 (genererat)" "Bokens omslagstitel: Marias persiska bufféer"

Medienummer: C86165

Kontaktar servern... Ladda om sidan