Provence : en kulinarisk resa : genuina recept från den franska regionen Provence

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Förf., född i USA men bosatt sedan 1951 i Frankrike, har skrivit en mängd kokböcker. Här presenteras 220 recept från det provensalska köket, uppdelade i bl.a. soppor och förrätter, fisk och skaldjur, fågel, kött och vilt. Recepten är tämligen enkla. Boken avslutas med en ordlista, där egenheter för det provensalska köket presenteras, samt ett register. Boken är rikt illustrerad

Av: Richard Olney, Jacques Gantié

Inläsare: Gunilla, NöjdGunilla Nöjd

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 15 tim., 20 min.

Utförlig titel: Provence : en kulinarisk resa : genuina recept från den franska regionen Provence

Orginaltitel: Provence

Förlaga: Inläst ur: Höganäs : Bra böcker, 1997

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcabd-jz Provence

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1998" "Inläst ur: Höganäs : Bra böcker, 1997"

Medienummer: C62882

Översättare: Tove Janson

Kontaktar servern... Ladda om sidan