Provence : en kulinarisk resa : genuina recept från den franska regionen Provence
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Förf., född i USA men bosatt sedan 1951 i Frankrike, har skrivit en mängd kokböcker. Här presenteras 220 recept från det provensalska köket, uppdelade i bl.a. soppor och förrätter, fisk och skaldjur, fågel, kött och vilt. Recepten är tämligen enkla. Boken avslutas med en ordlista, där egenheter för det provensalska köket presenteras, samt ett register. Boken är rikt illustrerad
Av: Richard Olney, Jacques Gantié
Inläsare: Gunilla, NöjdGunilla Nöjd
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 15 tim., 20 min.
Utförlig titel: Provence : en kulinarisk resa : genuina recept från den franska regionen Provence
Orginaltitel: Provence
Förlaga: Inläst ur: Höganäs : Bra böcker, 1997
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcabd-jz Provence
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1998" "Inläst ur: Höganäs : Bra böcker, 1997"
Medienummer: C62882
Översättare: Tove Janson