Groddar, alger & tofu

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Boken är dels en receptsamling med groddar, alger och tofu som grundråvaror, dels en information om dessa relativt nya livsmedel i vår kultur. Alger har använts som föda i österlandet i tusentals år och även vikingarna lär ha använt vissa sorter. Tofu, sojabönsost, är traditionell basföda i Kina, Japan och Korea. Förf. vill locka oss att pröva nya smaker och att öka näringshalten i vardagsmaten

Av: Per Frisk

Inläsare: Marianne, IsakssonMarianne Isaksson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 2 tim.

Utförlig titel: Groddar, alger & tofu

Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Orsa : Hälsaböcker, 1992

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcabc

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1994" "Inläst ur: 1. uppl. Orsa : Hälsaböcker, 1992"

Medienummer: C61909

Kontaktar servern... Ladda om sidan