Groddar, alger & tofu
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Boken är dels en receptsamling med groddar, alger och tofu som grundråvaror, dels en information om dessa relativt nya livsmedel i vår kultur. Alger har använts som föda i österlandet i tusentals år och även vikingarna lär ha använt vissa sorter. Tofu, sojabönsost, är traditionell basföda i Kina, Japan och Korea. Förf. vill locka oss att pröva nya smaker och att öka näringshalten i vardagsmaten
Av: Per Frisk
Inläsare: Marianne, IsakssonMarianne Isaksson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 2 tim.
Utförlig titel: Groddar, alger & tofu
Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Orsa : Hälsaböcker, 1992
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcabc
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1994" "Inläst ur: 1. uppl. Orsa : Hälsaböcker, 1992"
Medienummer: C61909