Ett kök i Arkadien : mat från en grekisk taverna
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
A. E., journalist, med passion för internationella kök, berättar om tavernan vid havet i den grekiska byn Sabatiki. Här finns ett kök någonstans på vägen mellan Italien och Mellanöstern - med italienska råvaror, arabiska kryddor och med smak för det enkla och lättlagade. Innehåller ett 60-tal typiskt grekiska rätter fördelade på sex kapitel: Förrätter och tilltugg, Grönsaker, fisk och skaldjur, Kött, Pajer, Bröd och Dessert. Förlaga: W&W, 2002
Av: Annelie Ewers
Inläsare: Marika, BergströmMarika Bergström
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 2 tim., 46 min.
Utförlig titel: Ett kök i Arkadien : mat från en grekisk taverna
Orginaltitel: Ett kök i Arkadien
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Wahlström & Widstrand, 2002. ISBN 91-46-18381-7, 978-91-46-18381-5 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: TPB, 2009
Förlagans ISBN: 9146183817
Klassifikation: Qcabd-nd
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 2 tim., 46 min. : mono; 160 s. : ill." "Inläst ur: Stockholm : Wahlström & Widstrand, 2002. ISBN 91-46-18381-7, 978-91-46-18381-5 (genererat)"
Filstorlek: 82 MB
Medienummer: C91496