Bra mat vid födoämnesallergier
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
En inledande medicinsk översikt betonar den varierande symtombilden vid födoämnesallergi, förklarar begrepp och informerar om principerna för åtgärder. Sedan ett avsnitt om näringslära i allmänhet. Efter ett kap. om allmän basal testkost, följer veckomatsedlar och receptförslag för patienter med t ex nässelfeber och olika allergier var för sig resp. i kombination. Sist referenslista och tabeller
Av: Anders Dannæus, Carin Lenz, Christina Persson,
Inläsare: Marianne, KempeMarianne Kempe
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 3 tim., 43 min.
Utförlig titel: Bra mat vid födoämnesallergier
Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 1986
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcabb, Vmb, Vebr
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1987" "Inläst ur: Västerås : ICA, 1986"
Medienummer: C60531