Finlandssvenska matboken
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Sex författare gör en exposé över dagens och gårdagens matkultur i hela Svenskfinland. Beskrivningar av matlagningens utveckling från kokgrop till mikrovågsugn varvas med recept från olika landsändar - från torp och herrgård, kristid och kalas, säljakt och societetshus. Boken visar också att det finlandssvenska köket är en blandning av lokal allmogemat och slaviskt, svenskt, franskt och tyskt. Inläst på finlandssvenska
Inläsare: Anitra, InveniusAnitra Invenius
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 11 tim., 16 min
Utförlig titel: Finlandssvenska matboken
Förlaga: Inläst ur: Helsingfors : Schildt, 1991
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcabd-dd
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1993" "Inläst ur: Helsingfors : Schildt, 1991"
Medienummer: C61619