Finlandssvenska matboken

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Sex författare gör en exposé över dagens och gårdagens matkultur i hela Svenskfinland. Beskrivningar av matlagningens utveckling från kokgrop till mikrovågsugn varvas med recept från olika landsändar - från torp och herrgård, kristid och kalas, säljakt och societetshus. Boken visar också att det finlandssvenska köket är en blandning av lokal allmogemat och slaviskt, svenskt, franskt och tyskt. Inläst på finlandssvenska

Inläsare: Anitra, InveniusAnitra Invenius

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 11 tim., 16 min

Utförlig titel: Finlandssvenska matboken

Förlaga: Inläst ur: Helsingfors : Schildt, 1991

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcabd-dd

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1993" "Inläst ur: Helsingfors : Schildt, 1991"

Medienummer: C61619

Kontaktar servern... Ladda om sidan