Framtidens mat : om husdjursavel och växtförädling

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Den här boken ger en översikt över domesticeringens och förädlingens bakgrund, från jordbrukets början för mer än tiotusen år sedan till dagens molekylära arbete. Här beskrivs genernas strukturer och funktioner, varför och hur olika avels- och förädlingsmetoder används. Läsaren får också en inblick i lagstiftningen kring användning av gentekning i EU och Sverige. Förutom detta avhandlas olika aspekter av genmodifiering

Inläsare: Örjan, BlixÖrjan Blix

Språk: Svenska

Format: Okänt format

Utförlig titel: Framtidens mat : om husdjursavel och växtförädling

Orginaltitel: Framtidens mat

Förlaga: Inläst ur: Uppsala : Sveriges lantbruksuniversitet, 2014. ISBN 978-91-981907-0-0, 91-981907-0-9 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2014

Förlagans ISBN: 9789198190700

Klassifikation: Qdda, Qdf

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Uppsala : Sveriges lantbruksuniversitet, 2014. ISBN 978-91-981907-0-0, 91-981907-0-9 (genererat)"

Medienummer: CA15666

Kontaktar servern... Ladda om sidan