Framtidens mat : om husdjursavel och växtförädling
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Den här boken ger en översikt över domesticeringens och förädlingens bakgrund, från jordbrukets början för mer än tiotusen år sedan till dagens molekylära arbete. Här beskrivs genernas strukturer och funktioner, varför och hur olika avels- och förädlingsmetoder används. Läsaren får också en inblick i lagstiftningen kring användning av gentekning i EU och Sverige. Förutom detta avhandlas olika aspekter av genmodifiering
Inläsare: Örjan, BlixÖrjan Blix
Språk: Svenska
Format: Okänt format
Utförlig titel: Framtidens mat : om husdjursavel och växtförädling
Orginaltitel: Framtidens mat
Förlaga: Inläst ur: Uppsala : Sveriges lantbruksuniversitet, 2014. ISBN 978-91-981907-0-0, 91-981907-0-9 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2014
Förlagans ISBN: 9789198190700
Klassifikation: Qdda, Qdf
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Uppsala : Sveriges lantbruksuniversitet, 2014. ISBN 978-91-981907-0-0, 91-981907-0-9 (genererat)"
Medienummer: CA15666