Mat som alla mår bra av
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Bokens utgångspunkt är att det ska vara enkelt att laga mat som alla mår bra av. Många gånger ges allergiker och intoleranta fel kost eller annan mat med sämre näringsvärde och kvalitet, men så behöver det inte vara. Förf. visar att man inte behöver ge avkall på kvalitet elelr näringsinnehåll för att laga mat som är bra för alla
Av: Jürgen Grossmann
Inläsare: Britt, RonströmBritt Ronström
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 1 tim., 24 min.
Utförlig titel: Mat som alla mår bra av
Förlaga: Inläst ur: Solna : Svenska Celiakiförbundet, 200?
Utgivare: Enskede: SRF, 2011
Klassifikation: Qcab
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Solna : Svenska Celiakiförbundet, 200?"
Medienummer: CA03774