Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna : [ny spännande forskning och fakta]
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna, tarmen och hjärnan anses som banbrytande. Soki Choi berättar om den mikrobiotiska revolutionen och de senaste genombrotten i forskningen om den så kallade microbiota-gut-brain axeln och hur den påverkar din hjärna och psykiska hälsa. Dessutom innehåller boken flera recept på kimchi och kombucha. Soki Choi, entreprenör och föreläsare
Av: Soki Choi
Inläsare: Ove, StrömOve Ström
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 9 tim, 53 min.; 202 sidor
Utförlig titel: Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna : [ny spännande forskning och fakta]
Orginaltitel: Kimchi och kombucha
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Bonnier fakta, 2018. ISBN 978-91-7424-772-5
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2018
Förlagans ISBN: 9789174247725
Klassifikation: Vej, Vef, Vmb, Qcabd-oeb
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Speltid: 9 tim, 53 min.; 202 s. : ill. Inläst ur: Stockholm : Bonnier fakta, 2018. ISBN 978-91-7424-772-5 S. 177-201 i boken: Referenser
Filstorlek: 209 MB
Medienummer: CA40339