Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna : [ny spännande forskning och fakta]

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna, tarmen och hjärnan anses som banbrytande. Soki Choi berättar om den mikrobiotiska revolutionen och de senaste genombrotten i forskningen om den så kallade microbiota-gut-brain axeln och hur den påverkar din hjärna och psykiska hälsa. Dessutom innehåller boken flera recept på kimchi och kombucha. Soki Choi, entreprenör och föreläsare

Av: Soki Choi

Inläsare: Ove, StrömOve Ström

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 9 tim, 53 min.; 202 sidor

Utförlig titel: Kimchi och kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna : [ny spännande forskning och fakta]

Orginaltitel: Kimchi och kombucha

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Bonnier fakta, 2018. ISBN 978-91-7424-772-5

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2018

Förlagans ISBN: 9789174247725

Klassifikation: Vej, Vef, Vmb, Qcabd-oeb

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Speltid: 9 tim, 53 min.; 202 s. : ill. Inläst ur: Stockholm : Bonnier fakta, 2018. ISBN 978-91-7424-772-5 S. 177-201 i boken: Referenser

Filstorlek: 209 MB

Medienummer: CA40339

Kontaktar servern... Ladda om sidan