Till bords under 100 år : recept från tio decennier
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Svensk mat har förändrats mycket under 100 år. Förf. har valt bland kokböcker under 1900-talet och tagit fram både gamla klassiska recept och nyheter under olika decennier. Mathistoriskt är det också intressant att få veta hur 1940- talets krigsår påverkade mathållningen, när kakmixer och gräddfil började användas, när svenskarna började äta hamburgare m.m. Inläst ur Bonnier, 1999
Av: Lena Katarina Swanberg
Inläsare: Helena, GripeHelena Gripe
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 6 tim., 9 min.
Utförlig titel: Till bords under 100 år : recept från tio decennier
Orginaltitel: Till bords under 100 år
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Bonnier, 1999
Utgivare: Enskede: TPB, 2002
Klassifikation: Qcabd-c
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Bonnier, 1999"
Medienummer: C13400