Till bords under 100 år : recept från tio decennier

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Svensk mat har förändrats mycket under 100 år. Förf. har valt bland kokböcker under 1900-talet och tagit fram både gamla klassiska recept och nyheter under olika decennier. Mathistoriskt är det också intressant att få veta hur 1940- talets krigsår påverkade mathållningen, när kakmixer och gräddfil började användas, när svenskarna började äta hamburgare m.m. Inläst ur Bonnier, 1999

Av: Lena Katarina Swanberg

Inläsare: Helena, GripeHelena Gripe

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 6 tim., 9 min.

Utförlig titel: Till bords under 100 år : recept från tio decennier

Orginaltitel: Till bords under 100 år

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Bonnier, 1999

Utgivare: Enskede: TPB, 2002

Klassifikation: Qcabd-c

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Bonnier, 1999"

Medienummer: C13400

Kontaktar servern... Ladda om sidan