Vin & gastronomi : en bok om konsten att kombinera vin och mat och att balansera maträtten efter vinets egenskaper
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
En heltäckande bok om konsten att kombinera vin och mat efter vinets egenskaper. Recept, praktiska tips och handfasta råd. Förf., kock, sommelier, vinskribent och auktoritet i konsten att kombinera mat och vin, undervisar bl.a. vid Restauranghögskolan i Grythyttan. Inläst ur Millhouse, 2001
Av: Michel Jamais
Inläsare: Örjan, BlixÖrjan Blix
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 13 tim., 9 min.
Utförlig titel: Vin & gastronomi : en bok om konsten att kombinera vin och mat och att balansera maträtten efter vinets egenskaper
Orginaltitel: Vin & gastronomi
Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Millhouse, 2001
Utgivare: Enskede: TPB, 2004
Klassifikation: Qcaf, Qcaa
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Millhouse, 2001"
Medienummer: C31926