Vin & gastronomi : en bok om konsten att kombinera vin och mat och att balansera maträtten efter vinets egenskaper

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

En heltäckande bok om konsten att kombinera vin och mat efter vinets egenskaper. Recept, praktiska tips och handfasta råd. Förf., kock, sommelier, vinskribent och auktoritet i konsten att kombinera mat och vin, undervisar bl.a. vid Restauranghögskolan i Grythyttan. Inläst ur Millhouse, 2001

Av: Michel Jamais

Inläsare: Örjan, BlixÖrjan Blix

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 13 tim., 9 min.

Utförlig titel: Vin & gastronomi : en bok om konsten att kombinera vin och mat och att balansera maträtten efter vinets egenskaper

Orginaltitel: Vin & gastronomi

Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Millhouse, 2001

Utgivare: Enskede: TPB, 2004

Klassifikation: Qcaf, Qcaa

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Inläst ur: 1. uppl. Stockholm : Millhouse, 2001"

Medienummer: C31926

Kontaktar servern... Ladda om sidan