Masala : en resa till Indiens kök
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Resereportage och guidebok till den indiska kokkonsten. Ett svenskt reportageteam har besökt 12 olika kök i storstäder och småorter på landsbygden. Matkunniga människor delar här med sig av sina recept, och bjuder på mat och berättelser om sina liv. Innehåller också ett avsnitt om de nyanlagda vingårdarna i Maharashtra. Texten förmedlar en färg-, smak- och doftrik bild av den indiska matkulturen. Förlaga: Bilda, 2008
Inläsare: Katarina von, WachenfeldtKatarina von Wachenfeldt
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 4 tim., 46 min.
Utförlig titel: Masala : en resa till Indiens kök
Orginaltitel: Masala
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Bilda, 2008. ISBN 978-91-574-8021-7, 91-574-8021-4 (genererat)
Utgivare: Enskede: SRF, 2009
Förlagans ISBN: 9789157480217
Klassifikation: Qcabd-oba
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Bilda, 2008. ISBN 978-91-574-8021-7, 91-574-8021-4 (genererat)"
Medienummer: C90034