Bra mat vid tugg- och sväljsvårigheter : dysfagikost

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

För den som inte kan tugga eller svälja normalt kan konsistensen på födan vara helt avgörande för om måltiden ska bli njutbar eller en skräckupplevelse. Här presenteras 250 recept, indelade i fyra olika kostkonsistenser. Förf., dietist, tar även upp orsaker till tugg- och sväljsvårigheter, dysfagi. För personer med tugg- och sväljsvårigheter, samt personal inom sjukvård och hemtjänst

Av: Elisabeth Øverby

Inläsare: Helena, HellströmHelena Hellström

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 8 tim., 24 min.

Utförlig titel: Bra mat vid tugg- och sväljsvårigheter : dysfagikost

Orginaltitel: Bra mat vid tugg- och sväljsvårigheter

Förlaga: Inläst ur: Älvsjö : Kommentus, 1993

Utgivare: Enskede: TPB, 2003

Klassifikation: Qcabb, Vmb

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1995" "Inläst ur: Älvsjö : Kommentus, 1993"

Medienummer: C22489

Kontaktar servern... Ladda om sidan