Bra mat vid tugg- och sväljsvårigheter : dysfagikost
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
För den som inte kan tugga eller svälja normalt kan konsistensen på födan vara helt avgörande för om måltiden ska bli njutbar eller en skräckupplevelse. Här presenteras 250 recept, indelade i fyra olika kostkonsistenser. Förf., dietist, tar även upp orsaker till tugg- och sväljsvårigheter, dysfagi. För personer med tugg- och sväljsvårigheter, samt personal inom sjukvård och hemtjänst
Av: Elisabeth Øverby
Inläsare: Helena, HellströmHelena Hellström
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 8 tim., 24 min.
Utförlig titel: Bra mat vid tugg- och sväljsvårigheter : dysfagikost
Orginaltitel: Bra mat vid tugg- och sväljsvårigheter
Förlaga: Inläst ur: Älvsjö : Kommentus, 1993
Utgivare: Enskede: TPB, 2003
Klassifikation: Qcabb, Vmb
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.0)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1995" "Inläst ur: Älvsjö : Kommentus, 1993"
Medienummer: C22489