Mat & bak med matberedare

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Kokbok, utgiven av KF:s (Kooperativa förbundets) provkök, som testat alla matberedare, som säljs i Sverige 1990. Först om förekommande termer, därefter ca 300 recept på rätter, vilkas tillagning underlättas med matberedarens hjälp: soppor, grönsaks-, kött- och fiskrätter, pajer, pastor, såser, efterrätter, drycker, godis, bär- och frukträtter, bakning. Brödrecepten baseras på 4-5 dl vätska

Av: Ragnhild Nergård, Kerstin Englund, Barbro Törnbom

Inläsare: Örjan, BlixÖrjan Blix

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 7 tim., 9 min.

Utförlig titel: Mat & bak med matberedare

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : R&S, 1990

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcaa

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1992" "Inläst ur: Stockholm : R&S, 1990"

Medienummer: C61295

Kontaktar servern... Ladda om sidan