Masjas ryska kokbok
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Här finns mer än 200 rejäla recept och variationer på bl.a. många slags piroger, soppor och smörgåspålägg, spännande rätter med mjölk eller färskost och inläggningar. Vidare anvisningar om hur man gör sin egen svala kvass eller varierar grötkoket. Det är väl överfört till svenska förhållanden
Av: Maria Nikolajeva
Inläsare: Elisabeth, GejrotElisabeth Gejrot
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 5 tim., 56 min.
Utförlig titel: Masjas ryska kokbok
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Tiden, 1986
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcabd-ma
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1987" "Inläst ur: Stockholm : Tiden, 1986"
Medienummer: C60606