Kinesisk matlagning

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Kinesisk mat är billig, lättlagad och hälsosam. Steg för steg visas tillagning av soppor, rätter av fisk, skaldjur, kött, kyckling, grönsaker samt desserter och såser. Bland rätterna finns vårrullar, dim sums, wokad biff, kyckling i honungssås, tofu, sötsur sås. Sist i boken finns en lista på några vanliga ingredienser i det kinesiska skafferiet. Inläst ur Könemann, 1997

Av: Anne Wilson

Inläsare: Lo, IweborgLo Iweborg

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 1 tim., 43 min.

Utförlig titel: Kinesisk matlagning

Orginaltitel: Chinese cooking

Förlaga: Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 1997

Utgivare: Enskede: TPB, 2002

Klassifikation: Qcabd-oea

Anmärkning: "Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 1997" "Digital talbok (DAISY 2.0)"

Medienummer: C19155

Översättare: Katrin Ahlström-K

Kontaktar servern... Ladda om sidan