Kinesisk mat

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Recept uppdelade på följande rubriker: soppor, fisk och skaldjur, kyckling- och ankrätter, kötträtter, ris, nudlar och knyten, grönsaksrätter, efterrätter. Rätterna kommer från det kinesiska kökets fyra huvudområden: Kanton, Shanghai, Sichuan och Peking

Av: Caroline Ellwood

Inläsare: Silja, DanielssonSilja Danielsson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 2 tim. 49 min.

Utförlig titel: Kinesisk mat

Orginaltitel: Chinese cooking

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Informationsförlaget, cop. 1984

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcabd-oea

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1985" "Inläst ur: Stockholm : Informationsförlaget, cop. 1984" "Boken ingår i serien: Lätt och läckert"

Medienummer: C60246

Översättare: Marie-Louise Telegin

Kontaktar servern... Ladda om sidan