Gå till huvudinnehåll

Nobels middagar : banketter, festligheter och pristagare under 100 år

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?

Detaljerad information

Författaren, mathistoriker och skribent, har studerat vad som serverats på nobelbanketten under 100 år – 1901-2001. Hon berättar om mat och dryck, tradition och nytänkande, underhållning, närvarande nobelpristagare och om planering, logistik och personalens arbete på plats.

Av: Ulrica Söderlind

Språk: Svenska

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskrift för envägslån

Längd: 13 volymer (1131 sidor)

Medienummer: P34393

Utförlig titel: Nobels middagar : banketter, festligheter och pristagare under 100 år

Förlaga: Anpassad från: Stockholm : Carlsson, 2005. ISBN 9172036966

Utgivare: Malmö: Producerad av MTM, 2023

Förlagans ISBN: 9172036966

Klassifikation: Qca, Qca:k, Bfaj-cz Nobelstiftelsen

Anmärkning: Med register över Nobelmenyer 1901-2001 och Nobelpristagare 1901-2001 Anpassad från: Stockholm : Carlsson, 2005. ISBN 9172036966

Medienummer: P34393

Layout: Dubbelsidig

Ämnesord