Gråärter och doppekopp : bohuslänsk mat med tradition

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Stor kunskap och stort engagemang ligger bakom den här samlingen av bohuslänska maträtter, traditioner och citat. Traditioner beskrivs i såväl sorg som glädje, helg som söcken och dialektala och ålderdomliga namn och begrepp får sin förklaring. Ca 250 recept presenteras. Den tryckta boken är rikt illustrerad med fotografier i svart-vitt och färg. Inläst ur Bohusläns museum, 1994

Av: Barbro Östlund

Inläsare: Berit Marianne, EdströmBerit Marianne Edström

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 9 tim., 21 min.

Utförlig titel: Gråärter och doppekopp : bohuslänsk mat med tradition

Orginaltitel: Gråärter och doppekopp

Förlaga: Inläst ur: Uddevalla : Bohusläns museum, 1994

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcabd-cbk, Mxk-cbk

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1999" "Inläst ur: Uddevalla : Bohusläns museum, 1994" "Boken ingår i serien: Skrifter / utgivna av Bohusläns museum och Bohusläns hembygdsförbund ; 53"

Medienummer: C63068

Kontaktar servern... Ladda om sidan