Maten som stärker din hälsa
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Nyckeln till hälsa är en bra kost som stärker och skyddar mot sjukdom. Här beskrivs en rad vanliga sjukdomar och anges vilken kost som är specifikt bra att äta vid respektive sjukdom och vilken som bör undvikas. Även nyttiga livsmedel beskrivs, på vilket sätt de är nyttiga och hur de ska användas. Boken avslutas med recept på frukostar, middagar, efterrätter och några brödsorter. Förf. är professor i medicinsk och fysiologisk kemi
Av: Charlotte Erlanson-Albertsson
Inläsare: Eva, SigrandEva Sigrand
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 6 tim., 35 min.
Utförlig titel: Maten som stärker din hälsa
Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Västerås : ICA, 2011. ISBN 978-91-534-3577-8, 91-534-3577-X (genererat)
Utgivare: Johanneshov: TPB, 2012
Förlagans ISBN: 9789153435778
Klassifikation: Vmb, Vcc, Qcab
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: 1. uppl. Västerås : ICA, 2011. ISBN 978-91-534-3577-8, 91-534-3577-X (genererat)"
Medienummer: CA02598