Gå till huvudinnehåll

Maten som stärker din hälsa

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Nyckeln till hälsa är en bra kost som stärker och skyddar mot sjukdom. Här beskrivs en rad vanliga sjukdomar och anges vilken kost som är specifikt bra att äta vid respektive sjukdom och vilken som bör undvikas. Även nyttiga livsmedel beskrivs, på vilket sätt de är nyttiga och hur de ska användas. Boken avslutas med recept på frukostar, middagar, efterrätter och några brödsorter. Förf. är professor i medicinsk och fysiologisk kemi

Av: Charlotte Erlanson-Albertsson

Inläsare: Eva, SigrandEva Sigrand

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 6 tim., 35 min.

Utförlig titel: Maten som stärker din hälsa

Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Västerås : ICA, 2011. ISBN 978-91-534-3577-8, 91-534-3577-X (genererat)

Utgivare: Johanneshov: TPB, 2012

Förlagans ISBN: 9789153435778

Klassifikation: Vmb, Vcc, Qcab

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: 1. uppl. Västerås : ICA, 2011. ISBN 978-91-534-3577-8, 91-534-3577-X (genererat)"

Medienummer: CA02598