Gå till huvudinnehåll

Matlagning : en handbok

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Metodhandbok med instruktioner om allt som gäller mathantering - tillagningsmetoder, redskap, råvarukunskap, historik och livsmedelslagstiftning. Även recept, med fokus på svenska klassiker. Vänder sig i första hand till restaurangutbildningar och som praktisk handbok på restauranger. Författarna är kockar och yrkeslärare. Facklitteratur för seende. Talboken läses med läsprogram i dator eller med den tryckta boken jämsides

Av: Jan-Erik Hallberg, Anders Hjelmberg

Inläsare: Marika, BergströmMarika Bergström

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 29 tim., 49 min.

Utförlig titel: Matlagning : en handbok

Orginaltitel: Matlagning

Förlaga: Inläst ur: 3. uppl. Lund : Studentlitteratur, 2010. ISBN 978-91-44-06052-1, 91-44-06052-1 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: TPB, 2012

Förlagans ISBN: 9789144060521

Klassifikation: Qcaa

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 29 tim., 49 min. : mono; 422 s. : ill." "Inläst ur: 3. uppl. Lund : Studentlitteratur, 2010. ISBN 978-91-44-06052-1, 91-44-06052-1 (genererat)"

Filstorlek: 664 MB

Medienummer: CA05209