Gå till huvudinnehåll

Smart av mat : fakta om maten och hjärnan

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

P.O.L., läkare som i många år intresserat sig för egenvård och kostens betydelse för hälsan. Här tar han upp matens påverkan på hjärnan, hur man kan äta sig smart. Han behandlar kolhydrat- och proteinrik kosts inverkan på minne och kognitiv förmåga. Likaså Omega-3 fettsyrornas betydelse för tankeverksamheten och naturläkemedlet Ginko, som ger bättre blodcirkulation och ökad prestation vid demens. Förlaga: Prisma, 2008

Av: Per Ove Lind

Inläsare: Mattias, PleijelMattias Pleijel

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 4 tim., 42 min.

Utförlig titel: Smart av mat : fakta om maten och hjärnan

Orginaltitel: Smart av mat

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Prisma, 2008. ISBN 978-91-518-4970-6, 91-518-4970-4 (genererat)

Utgivare: Enskede: TPB, 2008

Förlagans ISBN: 9789151849706

Klassifikation: Vmb, Vef, Vcc

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Prisma, 2008. ISBN 978-91-518-4970-6, 91-518-4970-4 (genererat)"

Medienummer: C86626