Gå till huvudinnehåll

Bröd : recept och tips för många lyckade bak

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Recept på ett antal traditionella brödsorter. Vidare avsnitt om brödets näringsvärde, ingredienser, förvaring, behandling samt hjälpmedel vid bakning. Pedagogiskt uppställt

Av: Christina Landergren

Inläsare: Margaretha, DalhamnMargaretha Dalhamn

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 2 tim., 41 min.

Utförlig titel: Bröd : recept och tips för många lyckade bak

Orginaltitel: Bröd

Förlaga: Inläst ur: Halmstad : Spektra, 1975

Utgivare: Enskede: TPB, 2006

Klassifikation: Qcae

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1981" "Inläst ur: Halmstad : Spektra, 1975" "Boken ingår i serien: Spektras handboksserie"

Medienummer: C58475