Bröd : recept och tips för många lyckade bak
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Recept på ett antal traditionella brödsorter. Vidare avsnitt om brödets näringsvärde, ingredienser, förvaring, behandling samt hjälpmedel vid bakning. Pedagogiskt uppställt
Av: Christina Landergren
Inläsare: Margaretha, DalhamnMargaretha Dalhamn
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 2 tim., 41 min.
Utförlig titel: Bröd : recept och tips för många lyckade bak
Orginaltitel: Bröd
Förlaga: Inläst ur: Halmstad : Spektra, 1975
Utgivare: Enskede: TPB, 2006
Klassifikation: Qcae
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1981" "Inläst ur: Halmstad : Spektra, 1975" "Boken ingår i serien: Spektras handboksserie"
Medienummer: C58475