Gå till huvudinnehåll

Folk- och festmat i Hälsingland under äldre tid

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

LC, hushållslärare, berättar bl.a. om gammaldags bordsskick, om drycker, om säden och brödet, fäbodkulturen och dess mat, hönshållning, om fiske, trädgårdsodling och dess produkter. Många recept ingår i texten. En specialitet som kolbullen får sitt eget kapitel. Bokens 2. del är en rik samling gamla recept från allmogematlagningens alla områden

Av: Lillie Clinell

Inläsare: Lillie Clinell

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 4 tim., 44 min.

Utförlig titel: Folk- och festmat i Hälsingland under äldre tid

Förlaga: Inläst ur: Delsbo : Åsak, 1987

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2008

Klassifikation: Mxk-ccb, Qcabd-ccb, Mxk-ccb/TC, Qcabd-ccb/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1989 Inläst ur: Delsbo : Åsak, 1987

Filstorlek: 99 MB

Medienummer: C70598