Folk- och festmat i Hälsingland under äldre tid

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

LC, hushållslärare, berättar bl.a. om gammaldags bordsskick, om drycker, om säden och brödet, fäbodkulturen och dess mat, hönshållning, om fiske, trädgårdsodling och dess produkter. Många recept ingår i texten. En specialitet som kolbullen får sitt eget kapitel. Bokens 2. del är en rik samling gamla recept från allmogematlagningens alla områden

Av: Lillie Clinell

Inläsare: Lillie, ClinellLillie Clinell

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 4 tim., 44 min.

Utförlig titel: Folk- och festmat i Hälsingland under äldre tid

Förlaga: Inläst ur: Delsbo : Åsak, 1987

Utgivare: Enskede: TPB, 2008

Klassifikation: Mxk-ccb, Qcabd-ccb

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1989" "Inläst ur: Delsbo : Åsak, 1987"

Medienummer: C70598

Kontaktar servern... Ladda om sidan