Folk- och festmat i Hälsingland under äldre tid
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
LC, hushållslärare, berättar bl.a. om gammaldags bordsskick, om drycker, om säden och brödet, fäbodkulturen och dess mat, hönshållning, om fiske, trädgårdsodling och dess produkter. Många recept ingår i texten. En specialitet som kolbullen får sitt eget kapitel. Bokens 2. del är en rik samling gamla recept från allmogematlagningens alla områden
Av: Lillie Clinell
Inläsare: Lillie Clinell
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 4 tim., 44 min.
Utförlig titel: Folk- och festmat i Hälsingland under äldre tid
Förlaga: Inläst ur: Delsbo : Åsak, 1987
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2008
Klassifikation: Mxk-ccb, Qcabd-ccb, Mxk-ccb/TC, Qcabd-ccb/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1989 Inläst ur: Delsbo : Åsak, 1987
Filstorlek: 99 MB
Medienummer: C70598