Kost & diabetes : en handbok
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Handbok för personal inom diabetesvården. Boken som innehåller nya rön och rekommendationer, inleds med ett allmänt avsnitt om diabetes och de metaboliska rubbningar som följer. Fakta ges om näringsämnenas karaktär med avseende på, och en principrekommendation för, kostens sammansättning. Psykologiska faktorer i behandlingen tas upp, ett tabellavsnitt m.m. Språket är inte helt anpassat för lekmän
Inläsare: Marianne, KempeMarianne Kempe
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 5 tim., 49 min.
Utförlig titel: Kost & diabetes : en handbok
Orginaltitel: Kost & diabetes
Förlaga: Inläst ur: Solna : LIC, [1987]
Utgivare: Enskede: TPB, 2008
Klassifikation: Vmb, Veod, Qcabb
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1989" "Inläst ur: Solna : LIC, 1987"
Medienummer: C70889