Gå till huvudinnehåll

Matmyten : vetenskapen om vår mat

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Vad bör vi äta för att må bra och leva länge? Och hur kommer det sig att en person som äter något går upp i vikt, medan en annan person kan äta precis samma sak och gå ner i vikt? Med stöd i den senaste forskningen presenterar professor Tim Spector mikrobernas dolda värld och avmystifierar uppfattningar om fett, kalorier, vitaminer och andra näringsämnen. Tim Spector forskar om hur gener, livsmiljö och livsstil påverkar vår hälsa och vår vikt

Av: Tim Spector

Inläsare: John, SundinJohn Sundin

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 17 tim., 2 min.; 395 sidor" ]

Utförlig titel: Matmyten : vetenskapen om vår mat

Orginaltitel: The diet myth

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Volante, 2016. ISBN 978-91-87419-93-5, 91-87419-93-9 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2016

Förlagans ISBN: 9789187419935

Klassifikation: Vmb, Vcb, Vej

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 17 tim., 2 min.; 395 s." "Inläst ur: Stockholm : Volante, 2016. ISBN 978-91-87419-93-5, 91-87419-93-9 (genererat)"

Filstorlek: 356 MB

Medienummer: CA26129