Grillboken
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Instruktivt och sakligt om att laga mat genom grillning. Om olika slag av grillar, redskap och metoder, om kryddblandningar och marinader, om grilltider, om olika slags kött och delar av kött samt om deras varierande egenskaper. Ett par recept på grillad fisk och ett avsnitt om goda tillbehör ingår
Inläsare: Helena, GripeHelena Gripe
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 3 tim., 1 min.
Utförlig titel: Grillboken
Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 1990
Utgivare: Enskede: TPB, 2002
Klassifikation: Qcaat
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1991" "Inläst ur: Västerås : ICA, 1990"
Medienummer: C15087