Gå till huvudinnehåll

Att koka fisk

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Roande och inspirerande för den som är intresserad av fiske, fisk och tillagning av fisk. Förf. redogör för vad som händer med fisken när den kokas, ger utförliga anvisningar om hur länge olika sorters fisk ska kokas och berättar om sina grundläggande undersökningar. Inläst ur Wahlström & Widstrand, 1963

Av: Haqvin Gyllensköld

Inläsare: Mats Holte

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 2 tim., 51 min.

Utförlig titel: Att koka fisk

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : W&W, 1963

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007

Klassifikation: Qcaal, Qcaal/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1998 Inläst ur: Stockholm : W&W, 1963

Filstorlek: 60 MB

Medienummer: C62776