Att koka fisk
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Roande och inspirerande för den som är intresserad av fiske, fisk och tillagning av fisk. Förf. redogör för vad som händer med fisken när den kokas, ger utförliga anvisningar om hur länge olika sorters fisk ska kokas och berättar om sina grundläggande undersökningar. Inläst ur Wahlström & Widstrand, 1963
Av: Haqvin Gyllensköld
Inläsare: Mats Holte
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 2 tim., 51 min.
Utförlig titel: Att koka fisk
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : W&W, 1963
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Klassifikation: Qcaal, Qcaal/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1998 Inläst ur: Stockholm : W&W, 1963
Filstorlek: 60 MB
Medienummer: C62776