Gå till huvudinnehåll

Att koka fisk

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Roande och inspirerande för den som är intresserad av fiske, fisk och tillagning av fisk. Förf. redogör för vad som händer med fisken när den kokas, ger utförliga anvisningar om hur länge olika sorters fisk ska kokas och berättar om sina grundläggande undersökningar. Inläst ur Wahlström & Widstrand, 1963

Inläsare: Mats, HolteMats Holte

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 2 tim., 51 min.

Utförlig titel: Att koka fisk

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : W&W, 1963

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcaal

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1998" "Inläst ur: Stockholm : W&W, 1963"

Medienummer: C62776