Ett sötare blod : om hälsoeffekterna av ett sekel med socker
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Författaren, vetenskapsjournalist, granskar historien bakom våra kostråd och den fettdebatt som rått i Sverige. Hon menar att kroppen inte är så enkel som forskarna en gång trodde och att det inte bara är fett som rubbar blodfetterna utan också socker och andra kolhydrater. Boken visar hur snabba kolhydrater kan påverka allt från nyfödda barns vikt till möjligheten att bli gravid och risken att utveckla sjukdomar. Hälsan påverkas av vad man äter
Av: Ann Fernholm
Inläsare: Lo, TamboriniLo Tamborini
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 9 tim., 28 min.
Utförlig titel: Ett sötare blod : om hälsoeffekterna av ett sekel med socker
Orginaltitel: Ett sötare blod
Förlaga: Inläst ur: 1. utg. Stockholm : Natur & kultur, 2012. ISBN 978-91-27-13373-0, 91-27-13373-7 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2013
Förlagans ISBN: 9789127133730
Klassifikation: Vcbb
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: 1. utg. Stockholm : Natur & kultur, 2012. ISBN 978-91-27-13373-0, 91-27-13373-7 (genererat)"
Medienummer: CA07703