Gå till huvudinnehåll

Ett sötare blod : om hälsoeffekterna av ett sekel med socker

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Författaren, vetenskapsjournalist, granskar historien bakom våra kostråd och den fettdebatt som rått i Sverige. Hon menar att kroppen inte är så enkel som forskarna en gång trodde och att det inte bara är fett som rubbar blodfetterna utan också socker och andra kolhydrater. Boken visar hur snabba kolhydrater kan påverka allt från nyfödda barns vikt till möjligheten att bli gravid och risken att utveckla sjukdomar. Hälsan påverkas av vad man äter

Av: Ann Fernholm

Inläsare: Lo, TamboriniLo Tamborini

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 9 tim., 28 min.

Utförlig titel: Ett sötare blod : om hälsoeffekterna av ett sekel med socker

Orginaltitel: Ett sötare blod

Förlaga: Inläst ur: 1. utg. Stockholm : Natur & kultur, 2012. ISBN 978-91-27-13373-0, 91-27-13373-7 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2013

Förlagans ISBN: 9789127133730

Klassifikation: Vcbb

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: 1. utg. Stockholm : Natur & kultur, 2012. ISBN 978-91-27-13373-0, 91-27-13373-7 (genererat)"

Medienummer: CA07703