The vegetarian guide to diet & salad
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
En kokbok och en guide i näringslära som innehåller över sjuttio recept på sallader. Här informeras om betydelsen av näringsämnen och enzymer för vårt välbefinnande. Man kan lära sig om de kemiska ämnen som ingår i livsmedel såsom proteiner, aminosyror, kolhydrater med flera och i vilka matgrupper dessa ämnen förekommer. I boken finns även ett miniuppslagsverk med de vanligaste frukterna och grönsakerna
Av: Norman Wardhaugh Walker
Språk: Engelska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 6 tim., 52 min.
Utförlig titel: The vegetarian guide to diet & salad
Förlaga: Inläst ur: Norwall , 2009. ISBN 9780890190340
Utgivare: Peterborough: Royal National Institute for the Blind, 2013
Förlagans ISBN: 9780890190340
Klassifikation: Qcabc
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Norwall , 2009. ISBN 9780890190340"
Medienummer: CA19132