The vegetarian guide to diet & salad

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

En kokbok och en guide i näringslära som innehåller över sjuttio recept på sallader. Här informeras om betydelsen av näringsämnen och enzymer för vårt välbefinnande. Man kan lära sig om de kemiska ämnen som ingår i livsmedel såsom proteiner, aminosyror, kolhydrater med flera och i vilka matgrupper dessa ämnen förekommer. I boken finns även ett miniuppslagsverk med de vanligaste frukterna och grönsakerna

Av: Norman Wardhaugh Walker

Språk: Engelska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 6 tim., 52 min.

Utförlig titel: The vegetarian guide to diet & salad

Förlaga: Inläst ur: Norwall , 2009. ISBN 9780890190340

Utgivare: Peterborough: Royal National Institute for the Blind, 2013

Förlagans ISBN: 9780890190340

Klassifikation: Qcabc

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Norwall , 2009. ISBN 9780890190340"

Medienummer: CA19132

Kontaktar servern... Ladda om sidan