The vegetarian guide to diet & salad
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
En kokbok och en guide i näringslära som innehåller över sjuttio recept på sallader. Här informeras om betydelsen av näringsämnen och enzymer för vårt välbefinnande. Man kan lära sig om de kemiska ämnen som ingår i livsmedel såsom proteiner, aminosyror, kolhydrater med flera och i vilka matgrupper dessa ämnen förekommer. I boken finns även ett miniuppslagsverk med de vanligaste frukterna och grönsakerna
Av: Norman Wardhaugh Walker
Språk: Engelska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 6 tim., 52 min.
Utförlig titel: The vegetarian guide to diet & salad
Förlaga: Inläst ur: Norwall , 2009. ISBN 9780890190340
Utgivare: [Peterborough]: [Royal National Institute for the Blind], 2013
Förlagans ISBN: 9780890190340
Klassifikation: Qcabc, Qcabc/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Norwall , 2009. ISBN 9780890190340
Filstorlek: 166 MB
Medienummer: CA19132