Gå till huvudinnehåll

The vegetarian guide to diet & salad

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

En kokbok och en guide i näringslära som innehåller över sjuttio recept på sallader. Här informeras om betydelsen av näringsämnen och enzymer för vårt välbefinnande. Man kan lära sig om de kemiska ämnen som ingår i livsmedel såsom proteiner, aminosyror, kolhydrater med flera och i vilka matgrupper dessa ämnen förekommer. I boken finns även ett miniuppslagsverk med de vanligaste frukterna och grönsakerna

Av: Norman Wardhaugh Walker

Språk: Engelska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 6 tim., 52 min.

Utförlig titel: The vegetarian guide to diet & salad

Förlaga: Inläst ur: Norwall , 2009. ISBN 9780890190340

Utgivare: [Peterborough]: [Royal National Institute for the Blind], 2013

Förlagans ISBN: 9780890190340

Klassifikation: Qcabc, Qcabc/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Norwall , 2009. ISBN 9780890190340

Filstorlek: 166 MB

Medienummer: CA19132