Mannerströms husmanskonst
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Dillkött och aladåb, laxpudding och ängamat - här finner du den riktigt klassisk husmanskosten i en gedigen kokbok med välskrivna recept. Mannerström håller en personlig ton, med lite historia kring recepten, och man blir verkligen sugen på att både äta och laga mat. I denna stora samling samsas exklusiva och tidskrävande rätter som kalvfilé, oxrullader och oxbringa med gratinerad falukorv, pytt i panna och en sentida klassiker som köttfärssås
Av: Leif Mannerström
Inläsare: David, SverkelDavid Sverkel
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 6 tim., 40 min. ; 256 sidor
Utförlig titel: Mannerströms husmanskonst
Förlaga: Inläst ur: 4. uppl. Stockholm : Norstedt, 2014. ISBN 978-91-1-305020-1, 91-1-305020-6 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2016
Förlagans ISBN: 9789113050201
Klassifikation: Qcaa
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 6 tim., 40 min. ; 256 s. : ill." "Inläst ur: 4. uppl. Stockholm : Norstedt, 2014. ISBN 978-91-1-305020-1, 91-1-305020-6 (genererat)" "Föregående upplaga av boken med titeln: Husmanskonst"
Filstorlek: 189 MB
Medienummer: CA24165