Gå till huvudinnehåll

Gourmet med gott samvete : konsten att äta gott och undvika skadliga fetter

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

En utmärkt kokbok för alla som vill äta gott men hälsosamt. Boken inleds med fakta om blodfetter samt tips och råd om hur vi bör äta. Därefter följer recept på fisk-, fågel- och grönsaksrätter samt några recept på älg och hare

Av: Madeleine Lundberg

Inläsare: Lena, BengtssonLena Bengtsson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 6 tim., 13 min.

Utförlig titel: Gourmet med gott samvete : konsten att äta gott och undvika skadliga fetter

Orginaltitel: Gourmet med gott samvete

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : NoK, 1989

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcaa, Qcab

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1990" "Inläst ur: Stockholm : NoK, 1989"

Medienummer: C61175