Gourmet med gott samvete : konsten att äta gott och undvika skadliga fetter
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
En utmärkt kokbok för alla som vill äta gott men hälsosamt. Boken inleds med fakta om blodfetter samt tips och råd om hur vi bör äta. Därefter följer recept på fisk-, fågel- och grönsaksrätter samt några recept på älg och hare
Av: Madeleine Lundberg
Inläsare: Lena, BengtssonLena Bengtsson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 6 tim., 13 min.
Utförlig titel: Gourmet med gott samvete : konsten att äta gott och undvika skadliga fetter
Orginaltitel: Gourmet med gott samvete
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : NoK, 1989
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcaa, Qcab
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1990" "Inläst ur: Stockholm : NoK, 1989"
Medienummer: C61175