Nordafrikanska kokboken : över 100 exotiska läckerheter från Marocko, Tunisien, Algeriet
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Det nordafrikanska köket är berömt för sina färgstarka och spännande rätter. Här presenteras över 100 recept från Marocko, Tunisien och Algeriet: lammtagine med katrinplommon, kyckling med mynta, sallader kryddade med kanel och ingefära, koriander, spiskummin och honung. Varje recept har en kort ingress som berättar om maträttens ursprung. Komplett kokbok med kulturhistoriska inslag. Inläst ur Könemann, 1998
Av: Hilaire Walden
Inläsare: Carin, ÖdquistCarin Ödquist
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 3 tim., 39 min.
Utförlig titel: Nordafrikanska kokboken : över 100 exotiska läckerheter från Marocko, Tunisien, Algeriet
Orginaltitel: North African cooking
Förlaga: Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 1998
Utgivare: Enskede: TPB, 2002
Klassifikation: Qcabd-pa
Anmärkning: "Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 1998" "Digital talbok (DAISY 2.0)"
Medienummer: C19603
Översättare: Ellen Andræ