Nordafrikanska kokboken : över 100 exotiska läckerheter från Marocko, Tunisien, Algeriet

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Det nordafrikanska köket är berömt för sina färgstarka och spännande rätter. Här presenteras över 100 recept från Marocko, Tunisien och Algeriet: lammtagine med katrinplommon, kyckling med mynta, sallader kryddade med kanel och ingefära, koriander, spiskummin och honung. Varje recept har en kort ingress som berättar om maträttens ursprung. Komplett kokbok med kulturhistoriska inslag. Inläst ur Könemann, 1998

Av: Hilaire Walden

Inläsare: Carin, ÖdquistCarin Ödquist

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 3 tim., 39 min.

Utförlig titel: Nordafrikanska kokboken : över 100 exotiska läckerheter från Marocko, Tunisien, Algeriet

Orginaltitel: North African cooking

Förlaga: Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 1998

Utgivare: Enskede: TPB, 2002

Klassifikation: Qcabd-pa

Anmärkning: "Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 1998" "Digital talbok (DAISY 2.0)"

Medienummer: C19603

Översättare: Ellen Andræ

Kontaktar servern... Ladda om sidan