Opera & bakverk
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Tenoren och debattören Rickard Söderberg, född 1975, har här samlat både recept på bakverk och berättelser från livet bakom kulisserna i operavärlden. Här finns recept på bland annat Chessrutor, Fruktkaka, Operatårta, Pridetårta, Toscaflarn och Hallongeoder. År 2015 vann Rickard Söderberg tävlingen Hela kändis-Sverige bakar. Den tryckta boken är rikt illustrerad
Av: Rickard Söderberg
Inläsare: Jonas, LundgrenJonas Lundgren
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 2 tim., 26 min.; 138 sidor
Utförlig titel: Opera & bakverk
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Massolit, 2015. ISBN 978-91-7661-007-7, 91-7661-007-1 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2015
Förlagans ISBN: 9789176610077
Klassifikation: Qcae, Ijz Söderberg, Rickard, Lz Söderberg, Rickard
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 2 tim., 26 min.; 138 s. : ill." "Inläst ur: Stockholm : Massolit, 2015. ISBN 978-91-7661-007-7, 91-7661-007-1 (genererat)"
Filstorlek: 76 MB
Medienummer: CA23951