Gå till huvudinnehåll

Opera & bakverk

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Tenoren och debattören Rickard Söderberg, född 1975, har här samlat både recept på bakverk och berättelser från livet bakom kulisserna i operavärlden. Här finns recept på bland annat Chessrutor, Fruktkaka, Operatårta, Pridetårta, Toscaflarn och Hallongeoder. År 2015 vann Rickard Söderberg tävlingen Hela kändis-Sverige bakar. Den tryckta boken är rikt illustrerad

Av: Rickard Söderberg

Inläsare: Jonas, LundgrenJonas Lundgren

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 2 tim., 26 min.; 138 sidor

Utförlig titel: Opera & bakverk

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Massolit, 2015. ISBN 978-91-7661-007-7, 91-7661-007-1 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2015

Förlagans ISBN: 9789176610077

Klassifikation: Qcae, Ijz Söderberg, Rickard, Lz Söderberg, Rickard

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 2 tim., 26 min.; 138 s. : ill." "Inläst ur: Stockholm : Massolit, 2015. ISBN 978-91-7661-007-7, 91-7661-007-1 (genererat)"

Filstorlek: 76 MB

Medienummer: CA23951