Gå till huvudinnehåll

Ursprunglig föda : vad vi borde äta och varför vi inte gör det

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Läkaren Lindeberg och arkeologen Gräslund talar sig varma för den kost de anser att vi bör anamma för att hålla oss friska längre. De redovisar forskningsresultat som pekar på att våra vanligaste sjukdomar är ovanliga hos naturfolk som äter så kallad paleolitisk kost. Denna kost innehåller rotfrukter, frukter, fisk och skaldjur samt bladgrönt och nötter. Boken behandlar det medicinska perspektivet och ger en arkeologisk bakgrund

Av: Staffan Lindeberg, Bo Gräslund

Inläsare: Inga, PykInga Pyk

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 5 tim., 59 min.

Utförlig titel: Ursprunglig föda : vad vi borde äta och varför vi inte gör det

Orginaltitel: Ursprunglig föda

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Natur och Kultur, 2005. ISBN 91-27-10891-0, 978-91-27-10891-2 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2016

Förlagans ISBN: 9127108910

Klassifikation: Vmb, Ueaa

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Natur och Kultur, 2005. ISBN 91-27-10891-0, 978-91-27-10891-2 (genererat)"

Medienummer: CA27811