Annas pajer : en bakbok
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Inspirerande bok om konsten att baka perfekta pajer av A.B., kokboksförfattare och matskribent i DN. Bokens recept är indelade i 2 grupper: matpajer, vilka också innefattar pizza, piroger och pastejer samt dessertpajer. Fyllningen är främst grönsaker, örtkryddor, ost och svamp i matpajerna och frukt, bär och mandel i dessertpajerna. Råd och tips om bakteknik ingår. Inläst ur Semic, 1998
Av: Anna Bergenström
Inläsare: Helena, HellströmHelena Hellström
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 3 tim., 21 min.
Utförlig titel: Annas pajer : en bakbok
Orginaltitel: Annas pajer
Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Sundbyberg : Semic, 1998
Utgivare: Enskede: TPB, 2001
Klassifikation: Qcaa
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 2000" "Inläst ur: 1. uppl. Sundbyberg : Semic, 1998"
Medienummer: C13135