Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept och ett par provningar
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Columbus hittade kakaobönan 1502 men misslyckades med att göra den njutbar. God choklad har tre huvudingredienser: kakao, kakaosmör och socker. På Chokladfabriken i Stockholm smälts chokladblock ner, tempereras och omvandlas för hand till praliner, ungefär 100 kg i veckan. Kärleksfullt beskrivs choklad ur olika aspekter. Även ett stort antal recept och tips på hur man äter choklad för att uppnå största möjliga njutning. Inläst ur Forum, 2004
Av: Annika Edestrand, Helena Annerén Ullstrand
Inläsare: Anna, DöblingAnna Döbling
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 2 tim., 6 min.
Utförlig titel: Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept och ett par provningar
Orginaltitel: Chokladfabriken
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Forum, 2004
Utgivare: Enskede: TPB, 2006
Klassifikation: Qcaam, Pmbbb
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Forum, 2004"
Medienummer: C54924