Gå till huvudinnehåll

Saffran

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Redan det minoiska kungahovet i Knossos på Kreta färgade tyger med saffran för 4000 år sedan. Alexander den store kryddade sitt vin med saffran och Kleopatra låg i saffransbad. Förf. blandar kulturhistoria och citat med personliga upplevelser och råd om odling av saffran och användning. Trivsam läsning som även innehåller recept från olika kulturer och länder. Inläst ur Forum, 2002

Av: Pat Willard

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 8 tim., 39 min.

Utförlig titel: Saffran

Orginaltitel: Secrets of saffron

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Forum, 2002

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2003

Klassifikation: Qca, Pmbba:k, Qca/TC, Pmbba:k/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Stockholm : Forum, 2002

Filstorlek: 180 MB

Medienummer: C21659

Översättare: Joachim Retzlaff