Gå till huvudinnehåll

Saffran : historien om världens mest förföriska krydda

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Redan det minoiska kungahovet i Knossos på Kreta färgade tyger med saffran för 4000 år sedan. Alexander den store kryddade sitt vin med saffran och Kleopatra låg i saffransbad. Förf. blandar kulturhistoria och citat med personliga upplevelser och råd om odling av saffran och användning. Trivsam läsning som även innehåller recept från olika kulturer och länder. Inläst ur Forum, 2002

Av: Pat Willard

Inläsare: Elisabet, AnderssonElisabet Andersson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 8 tim., 39 min.

Utförlig titel: Saffran : historien om världens mest förföriska krydda

Orginaltitel: Secrets of saffron

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Forum, 2002

Utgivare: Enskede: TPB, 2003

Klassifikation: Qca, Pmbba:k

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: Stockholm : Forum, 2002"

Medienummer: C21659

Översättare: Joachim Retzlaff