Den perfekta maten
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Förf:na har använt sig av de näringsmässigt viktigaste råvarorna när de komponerat de drygt hundra recepten. Framför allt finns en inriktning på rätter med höga kvalitetskrav på fett och protein, lågt glykemiskt index (GI) samt högt antioxidantinnehåll. Samtliga recept är näringsberäknade med kommentarer. Fredrik Paulún är nutritionist med flera böcker om näringslära och O.de H. kock med intresse för hälso- och träningsfrågor. Inläst ur Fitnessförl., 2002
Av: Oscar De Hoog, Fredrik Paulún
Inläsare: Lena, GarneijLena Garneij
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 3 tim., 46 min.
Utförlig titel: Den perfekta maten
Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Sundbyberg : Fitnessförlaget, cop. 2002
Utgivare: Enskede: TPB, 2006
Klassifikation: Qcab, Vcc
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Inläst ur: 1. uppl. Sundbyberg : Fitnessförlaget, cop. 2002"
Medienummer: C56112