Stora vinboken
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Inledningskapitel beskriver hur man gör vin idag och hur man gjorde förr. Därefter följer fyra huvudavsnitt: Apéritifer, Vita bordsviner, Röda bordsviner och Dessertviner. Välskriven och lättillgänglig bok om vin och vinkultur
Av: Hugh Johnson
Inläsare: Gunilla, NöjdGunilla Nöjd
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 23 tim., 17 min.
Utförlig titel: Stora vinboken
Orginaltitel: Wine
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : BW, 1992
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcaf
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1994" "Inläst ur: Stockholm : BW, 1992"
Medienummer: C61855
Översättare: Lennart Thölén