Matmolekyler
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Recept och matkemi i en salig blandning. Underhållande och pedagogiskt förklarar författarna, matskribent respektive doktorand på luktsinnet, varför maten smakar som den gör, varför tårarna rinner vid lökhackning och vad som skiljer en supersmakare från en lågsmakare. De 50 recepten varvas med vetenskap, tips och kuriosa om vad som händer i köket och hur man kan lyckas med matlagningen
Av: Lisa Förare Winbladh, Malin Sandström
Inläsare: Eva Sigrand
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 16 tim., 56 min.
Utförlig titel: Matmolekyler
Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 2011. ISBN 978-91-534-3724-6, 91-534-3724-1 (genererat)
Utgivare: [Johanneshov]: [TPB], 2012
Förlagans ISBN: 9789153437246
Klassifikation: Qca, Pmbb, Uce, Qca/TC, Pmbb/TC, Uce/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY), ljud Inläst ur: Västerås : ICA, 2011. ISBN 978-91-534-3724-6, 91-534-3724-1 (genererat)
Filstorlek: 351 MB
Medienummer: CA03586