Torka, salta, frys
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Recepten - enkelt och klart utformade - är i många fall skrivna för både 1 och 4 personer. Goda råd och uppslag om konservering av kött, fisk, grönsaker och bär genom torkning, saltning och framför allt infrysning
Av: Kerstin Sahlén
Inläsare: Marianne, KempeMarianne Kempe
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 2 tim., 12 min.
Utförlig titel: Torka, salta, frys
Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 1983
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcad
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1983" "Inläst ur: Västerås : ICA, 1983" "Boken ingår i serien: Receptskatten"
Medienummer: C60051