Kött, vilt, fågel
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Kocken T.M. har samlat ca 100 recept på rätter med kött, vilt och fågel. Recepten är fördelade på lika många vardags som festrätter; till exempel fläskkotlett med plommon och radicchio, vitello tonnato, biff Lindström, olika varianter på råbiff och helstekt fågel. Recepten är oftast ganska enkla, både klassiker och moderna varianter. T.M. tar också upp grunder kring kött - som till exempel vilka verktyg man ska ha och hur man bäst tillagar köttet
Av: Tommy Myllymäki
Inläsare: Patrik, NymanPatrik Nyman
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 3 tim., 51 min. ; 220 sidor
Utförlig titel: Kött, vilt, fågel
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Natur och Kultur, 2016. ISBN 978-91-27-14815-4
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2016
Förlagans ISBN: 9789127148154
Klassifikation: Qcaa
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 3 tim., 51 min. ; 220 s. : ill." "Inläst ur: Stockholm : Natur och Kultur, 2016. ISBN 978-91-27-14815-4"
Filstorlek: 113 MB
Medienummer: CA30154