Gå till huvudinnehåll

Kött, vilt, fågel

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Kocken T.M. har samlat ca 100 recept på rätter med kött, vilt och fågel. Recepten är fördelade på lika många vardags som festrätter; till exempel fläskkotlett med plommon och radicchio, vitello tonnato, biff Lindström, olika varianter på råbiff och helstekt fågel. Recepten är oftast ganska enkla, både klassiker och moderna varianter. T.M. tar också upp grunder kring kött - som till exempel vilka verktyg man ska ha och hur man bäst tillagar köttet

Av: Tommy Myllymäki

Inläsare: Patrik, NymanPatrik Nyman

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 3 tim., 51 min. ; 220 sidor

Utförlig titel: Kött, vilt, fågel

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Natur och Kultur, 2016. ISBN 978-91-27-14815-4

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2016

Förlagans ISBN: 9789127148154

Klassifikation: Qcaa

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud" "Speltid: 3 tim., 51 min. ; 220 s. : ill." "Inläst ur: Stockholm : Natur och Kultur, 2016. ISBN 978-91-27-14815-4"

Filstorlek: 113 MB

Medienummer: CA30154