Laga mat i mikrovågsugn
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Först en genomgång av principen för mikrovågsugnen, fördelar med ugnen samt lämpliga kokkärl. Praktiska tips om matlagning och tining av djupfrysta matvaror. Recept med effektläges- och tidsangivelser såväl för rätter med grönsaker, fisk, kött och fågel, som soppor, såser och efterrätter för 4-6 personer presenteras
Av: Gunnel Friblad
Inläsare: Margaretha, BjörkmanMargaretha Björkman
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 3 tim., 42 min.
Utförlig titel: Laga mat i mikrovågsugn
Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 1984
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcaat, Qcam
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1986" "Inläst ur: Västerås : ICA, 1984"
Medienummer: C60281